Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g21g13kcal2.1g0.9g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Mantelilastu (A la meira)8.3g50kcal2g0.5g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g342kcal13.8g4.6g30.6g0g
Valittu annoskoko72g171kcal6.9g2.3g15.3g0g
Annoskoko puolitettuna36g86kcal3.5g1.2g7.7g0g
Arvot/100g100g237kcal9.5g3.2g21.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=266231