Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)5.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g17g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g7.5g21kcal1.4g0g1.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 33g74kcal5.8g0g5.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g3.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g269kcal15.2g2g22.2g0.4g
Valittu annoskoko72g134kcal7.6g1g11.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g67kcal3.8g0.5g5.6g0.1g
Arvot/100g100g186kcal10.5g1.4g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=269492