LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5.2g17kcal0.1g0.2g1.8g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Katkarapu 26g18kcal3.8g0g0.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 10g32kcal0.4g0.4g3.1g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 5.2g14kcal0.1g0.2g1.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima10g40kcal3g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g296kcal17.6g1.6g24.2g0.2g
Valittu annoskoko73g148kcal8.8g0.8g12.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g74kcal4.4g0.4g6.1g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.7g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996