Jauhelihakesäkurpitsavuoka

Paista jauheliha sipulin kanssa.

Laita kylmään pannuun niin ei tarvitse lisätä rasvaa ja rakeistuu hyvin.

Lisää haluamasi mausteet.

Lisää joukkoon tuorejuusto, paseerattutomaatti ja lihaliemi.

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatti.

Voitele vuoka ja laita ensin pohjalle kesäkurpitsa viipaleita ja tomaatti viipaleita.

Kaada näiden päälle puolet jauhelihakastikkeesta.

Taas uusikerros kesäkurpitssaa, tomaattia ja loppu kastike.

Lado vielä päälle kesäkurpitsaa niin, että kastike peittyy.

Paista 200C n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Pikkumyy49
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa28g4.7kcal0.1g0.7g0.2g0.2g
Tomaatti 11g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Linessa tuorejuusto (Lidl), annos 200g5.6g3.4kcal0.6g0.2g0g0.1g
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g14g4.2kcal0.1g0.8g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g11g19kcal2.1g0g1.1g0g
Lihaliemikuutio Kania0.4g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g71kcal6g4.6g2.8g1g
Valittu annoskoko72g35kcal3g2.3g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g18kcal1.5g1.2g0.7g0.3g
Arvot/100g100g49kcal4.1g3.2g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304391