Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 17g2.9kcal0.3g0.1g0.1g0.3g
Atria broilerin fileesuikale naturell13g14kcal2.9g0g0.3g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g8.3g13kcal0.2g0.3g1.3g0g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g19g6.2kcal0.5g1g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.1g2.3kcal0g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g106kcal8g4.4g6.4g2.2g
Valittu annoskoko73g53kcal4g2.2g3.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna36g27kcal2g1.1g1.6g0.6g
Arvot/100g100g73kcal5.5g3g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306901