Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g16g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g50kcal1.5g10.1g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%7.5g17kcal0.2g0.4g1.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Sokeri 1.3g5.1kcal0g1.3g0g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Mansikkahillo 16g36kcal0.1g8.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g284kcal5.8g45.4g8g1.2g
Valittu annoskoko73g142kcal2.9g22.7g4g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g71kcal1.5g11.4g2g0.3g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262