Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 7.9g57kcal0.1g0g6.4g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Kaurahiutale 6.3g24kcal0.9g3.6g0.5g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai7.7g27kcal0.9g5.5g0.2g0.2g
Mansikka, Tuore39g17kcal0.2g3.3g0.1g0.7g
Valkosuklaa panda, levy 130g7.9g44kcal0.7g4.3g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g365kcal5.6g40g19.8g3g
Valittu annoskoko73g182kcal2.8g20g9.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna36g91kcal1.4g10g5g0.8g
Arvot/100g100g251kcal3.9g27.6g13.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569