Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 31g7.6kcal0.4g0.6g0.2g0.8g
Pekoni, paistettu 11g55kcal1.7g0g5.4g0g
Kananmuna kuoreton 8.8g13kcal1.1g0g0.9g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g9g31kcal2.3g0g2.4g0.1g
Maito, Kevyt13g5.8kcal0.4g0.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g223kcal11.8g2.4g18.2g1.8g
Valittu annoskoko73g112kcal5.9g1.2g9.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g56kcal3g0.6g4.6g0.5g
Arvot/100g100g154kcal8.1g1.7g12.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018