Punajuurikeitto

Kuullota pilkotut sipulit ja punajuuret (sekä nauriit tai lantut) juoksevassa oivariinissa.

Lisää 4 dl vettä ja mausteet.

Keitä miedolla lämmöllä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Lisää tuorejuusto ja/tai kerma.

Lisää sitruunamehu ja soseuta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Guineapig
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 28g11kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Nauris 5.6g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton3.7g6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g68kcal1.6g5g4.2g1.8g
Valittu annoskoko73g34kcal0.8g2.5g2.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna36g17kcal0.4g1.3g1.1g0.5g
Arvot/100g100g47kcal1.1g3.4g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88566