Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.2g0g
Sokeri 16g63kcal0g15.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1g4.1kcal0g1g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta20g73kcal2.6g14.1g0.4g0.7g
Kookoshiutale 1.8g12kcal0.1g0.1g1.2g0.3g
Hasselpähkinä 3.4g22kcal0.5g0.1g2.1g0.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)10g47kcal0.4g6.1g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g514kcal10.2g74.6g18.6g3.2g
Valittu annoskoko73g257kcal5.1g37.3g9.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g129kcal2.6g18.7g4.7g0.8g
Arvot/100g100g355kcal7g51.4g12.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316