Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 5.2g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g1.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)21g17kcal3.5g0g0.2g0g
Soijakastike 0.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl13g16kcal0.4g0.5g1.3g0g
Tomaatti 6.8g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g87kcal8.6g4.8g3.2g1.2g
Valittu annoskoko73g44kcal4.3g2.4g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna36g22kcal2.2g1.2g0.8g0.3g
Arvot/100g100g60kcal5.9g3.3g2.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239