Kylmäsavulohipizza ruispohjalla

Sulata hiiva teelusikalliseen suolaa.

Lisätään vesi ja perään ruisjauhot, suurin osa sämppärijauhoista.

Lisätään öljy ja alustetaan kivan tuntuiseksi.

(Ruisjauho on sitten vähän tahmaisempaa).

Annetaan kohota hetki.

Paistetaan ensin pohjaa itsekseen 10 min 250 asteisessa uunissa.

Levitetään Creme Fraiche ja päälle kylmäsavulohiviipaleet ja kaprikset.

Paistetaan uunissa 250 asteessa vielä muutama minuutti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 2.5g1.8kcal0.3g0g0g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Ruisjauho, 1 dl18g56kcal1.9g11.2g0.4g2.4g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 10g30kcal1g5.7g0.2g0.5g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 11g29kcal0.2g0.3g3g0g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g11g20kcal2g0g1.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro3.5g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g354kcal11g34.6g18.4g6.4g
Valittu annoskoko73g177kcal5.5g17.3g9.2g3.2g
Annoskoko puolitettuna36g89kcal2.8g8.7g4.6g1.6g
Arvot/100g100g244kcal7.6g23.8g12.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198407