Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green2.8g10kcal0.8g1.6g0g0.9g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g7.5g7.2kcal0.6g1g0.1g0.6g
Paprika punainen 3.4g1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 3.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 5.6g4.3kcal0.1g0.9g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.4g3.3kcal0g0g0.4g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.3g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g67kcal4g9g1.2g4.4g
Valittu annoskoko73g34kcal2g4.5g0.6g2.2g
Annoskoko puolitettuna36g17kcal1g2.3g0.3g1.1g
Arvot/100g100g46kcal2.8g6.2g0.8g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238797