Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee50g61kcal10.5g0g2g0g
Osterikastike, Blue Dragon7.5g9kcal0.3g2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.9g6.3kcal0g1.5g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%13g20kcal0.3g0.3g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g195kcal22.2g8g7.8g0g
Valittu annoskoko73g97kcal11.1g4g3.9g0g
Annoskoko puolitettuna36g49kcal5.6g2g2g0g
Arvot/100g100g134kcal15.3g5.5g5.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=374312