Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g27g102kcal1.9g13.4g4.3g0.5g
Raparperi 18g5.9kcal0.1g1g0g0.2g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g14g27kcal0.4g0.7g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g343kcal6.8g43.2g15.2g1.4g
Valittu annoskoko73g171kcal3.4g21.6g7.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g86kcal1.7g10.8g3.8g0.4g
Arvot/100g100g236kcal4.7g29.8g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461355