Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 5.7g7.1kcal0.6g0g0.5g0g
Sokeri 7.4g30kcal0g7.4g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 8.7g4kcal0.3g0.4g0.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g2.2g6.8kcal0.4g0.9g0.2g0.4g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl11g42kcal1.4g8.4g0.2g0.4g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Puolukka 11g4.2kcal0g0.7g0.1g0.3g
Mustikka metsä- 18g7.7kcal0.1g1.1g0.1g0.6g
Neljänviljanhiutale 2.6g8.7kcal0.3g1.5g0.1g0.3g
Fariinisokeri1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g307kcal6.2g44.2g10.4g4g
Valittu annoskoko73g154kcal3.1g22.1g5.2g2g
Annoskoko puolitettuna36g77kcal1.6g11.1g2.6g1g
Arvot/100g100g212kcal4.3g30.5g7.2g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260