Punajuuripata

Paista jauheliha.

Lisää liemikuutiot.

Paloittele sipulit, lisää ne pannuun.

Pilko juurekset, kuullota pannulla.

Lisää vettä, että ainekset peittyvät.

Anna hautua tunnin verran, kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

Tussi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 22g8.4kcal0.2g1.5g0g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.5g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.5g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha11g18kcal2.1g0g1.1g0g
Persilja 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi27g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g64kcal5g4.4g2.4g1.4g
Valittu annoskoko73g32kcal2.5g2.2g1.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna36g16kcal1.3g1.1g0.6g0.4g
Arvot/100g100g44kcal3.4g3g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=153711