Rahkaräiskäleet HY

Sekoita rahka ja kananmunat, lisää hermesetas ja sokeri sekä jauhot ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Paista ohukaispannulla voissa miedolla lämmöllä kauniin ruskeiksi.

Siivilöi halutessa päälle tomusokeria ja tarjoile hillon, marjojen tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki36g20kcal3.1g1.8g0.1g0g
Hermesetas -neste0.7g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g33kcal1g6.6g0.1g0.3g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.5g5.8kcal0g1.4g0g0g
Voi 0.5g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g193kcal14.2g19.8g6.2g0.6g
Valittu annoskoko73g97kcal7.1g9.9g3.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna36g48kcal3.6g5g1.6g0.2g
Arvot/100g100g133kcal9.8g13.6g4.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=299517