Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g43g60kcal6.8g1.3g3.1g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g10g36kcal0.8g7.7g0.1g0g
Sipuli 6.7g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g214kcal15.8g20g7.6g0.2g
Valittu annoskoko73g107kcal7.9g10g3.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna36g54kcal4g5g1.9g0.1g
Arvot/100g100g148kcal10.9g13.8g5.2g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056