Kaaliloota VHH

1. Pilko kaali, huuhtele ja keitä kypsäksi
2. Kuori ja pilko sipulit
3. Kuumenna öljy paistinpannussa
4. Kypsennä sipulit ja liha paistinpannussa
5. Mausta liha-sipulisekoitus oman makusi mukaan
6. Sekoita kaali ja sipulisekoitus ja laita uunivuokaan
7. Lisää kerma
8. Tarkista maku, älä liioittele suolan kanssa
9. Kypsennä uunissa 175 c

Käytä aina mineraalisuolaa!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 332 grammaa

The2me
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali42g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g18g21kcal3.3g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Pirkka kasvisrasvasekoite 7%, 2dl purkki8.8g7.4kcal0.1g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g85kcal7.8g4.4g4g2g
Valittu annoskoko73g42kcal3.9g2.2g2g1g
Annoskoko puolitettuna36g21kcal2g1.1g1g0.5g
Arvot/100g100g58kcal5.4g3g2.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=408935