Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 29g22kcal0.5g4.5g0.1g0.3g
Rasvaton maito viro (Alma)8.1g2.7kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 19g65kcal1.9g13.3g0.2g0.7g
Ohrajauho 8g26kcal0.7g5.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g255kcal8.8g46.8g2.6g3.2g
Valittu annoskoko73g128kcal4.4g23.4g1.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna36g64kcal2.2g11.7g0.7g0.8g
Arvot/100g100g176kcal6.1g32.2g1.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369