Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria31g45kcal5g0.8g2.3g0g
Parsakaali brokkoli 20g6.8kcal0.9g0.4g0.1g0.5g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g27kcal1.9g0g2.1g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g7.8g5.1kcal0.1g0.3g0.4g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%3.9g9kcal1.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g193kcal18g3.2g11.6g1g
Valittu annoskoko73g97kcal9g1.6g5.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna36g48kcal4.5g0.8g2.9g0.3g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160311