Ruispuolukkapuuro

Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja vispilöi joukkoon puolukat, jauhot ja sokeri.

Anna puuron hautua liedellä miedolla lämmöllä välillä sekoittaen noin 1 tunti.

Mitä pidempään se saa hautua sitä makeampaa siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Elyna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 59g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutale 5.9g17kcal0.5g3g0.1g0.8g
Puolukka 7.8g3kcal0g0.5g0g0.2g
Canderel makeutusjauhe0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g44kcal1g7.8g0.2g2g
Valittu annoskoko73g22kcal0.5g3.9g0.1g1g
Annoskoko puolitettuna36g11kcal0.3g2g0.1g0.5g
Arvot/100g100g30kcal0.7g5.4g0.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93315