Jauhelihakastike (vanhanaikainen)

Kypsennä pilkotut sipulit ja jauhis öljyssä.

Lisää jauhot, sekoita ja anna ruskistua.

Lisää vesi, keitä kypsäksi ja mausta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Sipuli (käsittelemätön)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana145g144kcal9g5g9.6g0.4g
Valittu annoskoko73g72kcal4.5g2.5g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna36g36kcal2.3g1.3g2.4g0.1g
Arvot/100g100g99kcal6.2g3.4g6.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=397126