Kaalilaatikko

Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 518 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali30g6.3kcal0.4g1g0.1g0.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 23g52kcal4.3g0g3.9g0g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 0.4g0.8kcal0.1g0g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g3.5g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g7g24kcal0.1g0.2g2.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g178kcal11g2.6g13.8g1.2g
Valittu annoskoko73g89kcal5.5g1.3g6.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g45kcal2.8g0.7g3.5g0.3g
Arvot/100g100g122kcal7.5g1.8g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221513