Syysillan lämmike Tomaattinen chili-makkarakeitto

1. Pilko juurekset ja makkara.

Silppua sipuli.

2. Kuullota sipuli ja makkara rypsiöljyssä (esim.

siinä kattilassa, jossa aiot valmistaa keiton)
3. Kaada vesi kattilaan ja anna seoksen kiehahtaa.

Lisää tämän jälkeen tomaattimurska ja kiehauta seos uudelleen.

4. Lisää juurekset kattilaan.

Kun keitto on kiehunut jonkin aikaa ja perunat ovat lähes kypsiä (n. 15 - 20 minuuttia), pienennä lämpöä ja anna keiton muhia hissukseen.

Kun perunat ovat kypsiä, käännä levy pois päältä ja anna keiton oleutua vielä vartin verran.

5. Nauti esim.

patongin tai ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Lurtsi90
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4.1kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.9g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 2.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Wilhelm chili-sulatejuusto (Atria), annos 100g6g16kcal0.7g0.1g1.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g77kcal2.2g7.6g3.6g1g
Valittu annoskoko73g39kcal1.1g3.8g1.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g19kcal0.6g1.9g0.9g0.3g
Arvot/100g100g53kcal1.5g5.2g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=386585