Kaalilaatikko VHH (01/14)

Keitä kaalisilppu kypsäksi.

Paista jauhis ja sipulisilppu öljyssä.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, suolalla, meiramilla yms.
Valuta kaalit, ota vesi talteen (3dl) ja liota siihen lihaliemikuutio.

Lisää kerma ja munat.

Sekoita vuuassa kaali ja jauhismössö, kippaa päälle munakermaseos.

Paista 200* noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali23g4.8kcal0.3g0.8g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.3g1kcal0g0.1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Sika-nautajauheliha, 80/20% (Rainbow), annos 600g22g59kcal3.7g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g202kcal10.2g2.6g16.6g1.2g
Valittu annoskoko73g101kcal5.1g1.3g8.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna37g51kcal2.6g0.7g4.2g0.3g
Arvot/100g100g139kcal7g1.8g11.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400459