Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g26g54kcal7.3g0.2g2.4g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli1.6g0.8kcal0g0.2g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 7.8g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.4g1.5kcal0.1g0.2g0g0g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g12g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g159kcal15.6g6.2g7.2g1g
Valittu annoskoko73g79kcal7.8g3.1g3.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna37g40kcal3.9g1.6g1.8g0.3g
Arvot/100g100g109kcal10.7g4.2g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109111