Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g1.3g1.2kcal0g0g0.1g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g5.2g1kcal0.1g0.2g0g0g
Seiti x-tra21g17kcal3.5g0.2g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.2g8.6kcal0g0g0.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g5.2g18kcal0.1g0.2g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana146g122kcal8.2g8g6g0.4g
Valittu annoskoko73g61kcal4.1g4g3g0.2g
Annoskoko puolitettuna37g31kcal2.1g2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g84kcal5.6g5.5g4.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842