Hitusen kevennetty likööri-juustokakku

Laita Siirry sivulle! likoamaan kylmään veteen.

Sekoita sulatettu voi ja murskatut Digestiivit.

Painele pieneen irtopohjavuokaan ja laita jääkaappiin odottamaan.

Mausta sunnuntai vispi vanijasokerilla ja vatkaa pehmeäksi vaahdoksi.

Kuumenna kahvilikööri ja liuota vedestä puserretut liivatteet siihen.

Sekoita vaahtoon "tuorejuustot", lisää liköörit ja tomusokeri hyvin sekoittaen.

Kumoa täyte pohajn päälle ja tasoita pinta.

Laita muutamaksi tunniksi jääkaappiin hyytymään.

Koristele esim.

hopeahelmillä, hedelmillä tms.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g113g509kcal8.7g76.9g18.1g4.1g
Voi 31g228kcal0.4g0.1g25.5g0g
Mascarpone italiano (Castelli), annos 25g126g446kcal7.3g3.8g44.6g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g126g339kcal10.1g15.1g25.1g0g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g189g207kcal0.9g28.3g9.4g0g
Kermalikööri 15-17 til% alkoholia 38g113kcal0g7.9g5.6g0g
Kahvilikööri38g108kcal0g12.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini5g18kcal4.3g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g50g201kcal0g50.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4378kcal63.4g399.6g256.6g8.2g
Valittu annoskoko720g2189kcal31.7g199.8g128.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna360g1095kcal15.9g99.9g64.2g2.1g
Arvot/100g100g304kcal4.4g27.7g17.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152743