Suklaa-mantelitorttu (karppi)

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyöreään vuokaan, halkaisijaltaan noin 23cm
7. paista 200 asteessa 15 minuuttia

kuorruttaminen:

Sulata kattilassa suklaa miedolla lämmöllä, lisää kerma ja voi, sekoita tasaiseksi ja levitä tortulle.

Anna jähmettyä jääkaapissa ainakin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Tekno

Tekno sanoi...

1. sekoita keskenään mantelijauhe, kaakaojauhe ja leivinjauhe
2. vaahdota voi ja makeutusaine
3. lisää kananmunat yksitellen vaahtoon, hyvin sekoittaen
4. lisää jauheseos vaahtoon
5. lisää suklaarouhe seokseen
6. kaada leivinpaperilla vuorattuun pyör


perjantai 05.11.2010 klo 06:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 188g1363kcal2.2g0.8g152.7g0g
Hermesetas -neste6.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 138g197kcal17.2g0.4g14.1g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g113g676kcal27g7.4g60.9g0g
Kaakaojuomajauhe goody cao (Lidl), annos 10g50g181kcal2.3g39.5g1.6g3.2g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Tumma suklaa 81% (Lidl), annos 13g150g775kcal15g34.3g64.3g0g
Kuohukerma, lidl63g239kcal1.3g2.2g25g0g
Voi 6.3g45kcal0.1g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g6975kcal130.8g174g647.4g6.4g
Valittu annoskoko720g3487kcal65.4g87g323.7g3.2g
Annoskoko puolitettuna360g1744kcal32.7g43.5g161.9g1.6g
Arvot/100g100g484kcal9.1g12.1g45g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201261