Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g300g1110kcal13.5g93g75g11.1g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g120g132kcal27.6g0g2.5g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g150g210kcal11.5g18g10.5g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)113g23kcal0.7g3.9g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2969kcal107.6g233.4g176.8g23.4g
Valittu annoskoko720g1485kcal53.8g116.7g88.4g11.7g
Annoskoko puolitettuna360g742kcal26.9g58.4g44.2g5.9g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822