Perukan gluteeniton kääretorttu

Vaahdota munat ja sokeri lisää sekoitetut kuivat aineet ja kaada uunipellille paista 200° 10-15min.

Levitä hillo hieman jäähtyneelle levylle ja rullaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 177g252kcal22.1g0.5g18.1g0g
Perunajauhot,rainbow161g521kcal0.2g130.3g0.2g2.3g
Sokeri 137g555kcal0g136.6g0g0g
Leivinjauhe 4g7.1kcal0.2g1.5g0g0g
Mansikka 95g44kcal0.5g8g0.2g1.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g47g185kcal0g46.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Vadelma 95g39kcal0.9g3.9g0.8g3.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3206kcal47.8g654.4g38.6g15.2g
Valittu annoskoko720g1603kcal23.9g327.2g19.3g7.6g
Annoskoko puolitettuna360g802kcal12g163.6g9.7g3.8g
Arvot/100g100g223kcal3.3g45.4g2.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126386