Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g300g1650kcal3g3g180g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten180g594kcal42.3g81g37.8g19.8g
Canderel makeutusjauhe40g154kcal1.2g37.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g6116kcal101g254.4g575.6g39.6g
Valittu annoskoko720g3058kcal50.5g127.2g287.8g19.8g
Annoskoko puolitettuna360g1529kcal25.3g63.6g143.9g9.9g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655