Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g33g183kcal0g0g20g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g100g505kcal8.2g58g26g4.5g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g233g152kcal25.7g9.8g0.7g0g
Sokeri 20g81kcal0g20g0g0g
Liivate 6.7g23kcal5.7g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g27g11kcal0.1g2.7g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g133g740kcal10.8g69.3g46.7g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g167g317kcal7.5g26.7g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4025kcal116g373g226.8g9g
Valittu annoskoko720g2012kcal58g186.5g113.4g4.5g
Annoskoko puolitettuna360g1006kcal29g93.3g56.7g2.3g
Arvot/100g100g280kcal8.1g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892