Mantelikuitusämpylät (karppaus)

Muunneltu resepti karppaus.

Info:sta löytyvästä mantelileipä reseptistä.

Vatkaa munat ja rahka keskenään, mittaa toiseen kulhoon kuivat aineet ja sekoita, lisää kuivat aineet munarahkaan ja sekoita, lopuksi lisää juustoraaste.

Paista 200-225c niin kauan, että ovat kauniin ruskeita.

n.10-15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Mendolf
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 219g312kcal27.4g0.7g22.4g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 60g35kcal5.9g1.8g0.2g0g
Emmental juustoraaste, lidl265g977kcal77g0g74.3g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g106g637kcal22.3g7g57.3g0g
Leivinjauhe 20g35kcal1g7.5g0g0.1g
Psyllium vuohelan herkku (Farina), annos 5g20g6.4kcal0g0g0g15.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)30g76kcal5g10.2g1.8g9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4158kcal277.2g54.4g312g50g
Valittu annoskoko720g2079kcal138.6g27.2g156g25g
Annoskoko puolitettuna360g1040kcal69.3g13.6g78g12.5g
Arvot/100g100g289kcal19.3g3.8g21.7g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236488