Juustokakku

Tämä kakku sopii hyvä karppaajalle ja sitä ei tarvitse paistaa.

Sulata voi ja sekoita siihen Digestive keksi murska.

Peitä irtopoja vuoan pohja seoksella.

Laita kylmiöön jähmettymään.

Laita liivatelehdet 10 minuutiksi kylmään veteen.

Avaa vaniljatanko ja laita siemenet kuuman Baileysin sekaan.

Lisää liivate lämpimään Baileykseen.

Jäähdytä.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Lisää mascasarpone vaahdon sekaan ja vatkaa tasaiseksi.

Lisää jäähtynyt Baileys sekaan tasaiseksi.

Laita seos vuokaan ja jääkaappiin kahdeksi tunniksi. 20 senttinen vuoka on parempi.

Isompaan vuokaan tuplaa täytteen määrä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi191g861kcal12.4g114.8g40.2g5.9g
Voi, 1 tl, 5 g40g291kcal0.4g0.4g31.9g0g
Mascarpone (250g)199g1041kcal9g9g107.6g0g
Kuohukerma,valio,2dl160g542kcal3.2g4.8g55.8g0g
Baileys, Irish Cream, Original80g279kcal2.6g15.9g12.5g0g
Vaniljatanko (Keski), annos 18g14g47kcal1.1g7.8g1g0.4g
Liivate 36g125kcal30.7g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g6372kcal118.8g305.4g498g12.6g
Valittu annoskoko720g3186kcal59.4g152.7g249g6.3g
Annoskoko puolitettuna360g1593kcal29.7g76.4g124.5g3.2g
Arvot/100g100g442kcal8.2g21.2g34.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261242