Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g229g213kcal2.3g50.5g2.3g2.3g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g25g7.5kcal0.2g2.7g0g0.7g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g199g578kcal12.8g21.5g49.9g0.4g
Liivatelehti, gelatiini7g24kcal6g0g0g0g
Valkuainen (100g)25g11kcal2.4g0.4g0g0g
Sokeri85g344kcal0g84.7g0g0g
Keksi, kaurakeksi 125g564kcal7.8g75g24.9g4.2g
Voi 25g181kcal0.3g0.1g20.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3846kcal63.6g469.8g194.8g15.2g
Valittu annoskoko720g1923kcal31.8g234.9g97.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna360g962kcal15.9g117.5g48.7g3.8g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891