Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl87g114kcal11.4g0.4g7.5g0g
Sokeri 128g519kcal0g127.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 123g421kcal12.5g85.9g1.5g4.3g
Leivinjauhe 5.6g10kcal0.3g2.1g0g0g
Voi 57g410kcal0.7g0.2g45.9g0g
Maito, Kevyt94g43kcal3g4.5g1.4g0g
Mustikka metsä- 226g99kcal1.1g14.5g1.4g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g3234kcal58g470.8g115.4g23.6g
Valittu annoskoko720g1617kcal29g235.4g57.7g11.8g
Annoskoko puolitettuna360g809kcal14.5g117.7g28.9g5.9g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=189149