Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 82g117kcal10.3g0.2g8.4g0g
Sokeri 75g304kcal0g74.7g0g0g
Fariinisokeri75g304kcal0g74.7g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g179g151kcal2g32.8g0.7g3.2g
Voi 37g271kcal0.4g0.1g30.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 187g641kcal19g130.8g2.2g6.5g
Leivinjauhe 3.7g6.6kcal0.2g1.4g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6g24kcal0g5.9g0g0g
Suklaa tumma 75g386kcal2.9g39.8g23.2g4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4409kcal69.6g720.8g129.8g27.4g
Valittu annoskoko720g2204kcal34.8g360.4g64.9g13.7g
Annoskoko puolitettuna360g1102kcal17.4g180.2g32.5g6.9g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=276181