Hirvenjauhel, kinkku hernekeitto

Liota herneet yön yli, huuhtele ja laita kiehumaan.

Ruskista pannulla jauheliha ja mausta oman maun ja lisää herneiden mukaan jonka jälkeen kinkkukuutiot pannulle ruskistumaan ja sit kattilaan, anna porista levyllä n. tunti.

Ja ei ku syömään.

Valmista keittoa tulee n. 3litraa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Herne, kuivattu, Rainbow113g317kcal20.1g71.4g1g11.3g
Hirvenjauheliha oma saalis90g101kcal19.8g0g2.7g0g
Pizzakuutiot (Portti), annos 300g68g88kcal7.4g1g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1012kcal94.6g144.8g19.6g22.6g
Valittu annoskoko720g506kcal47.3g72.4g9.8g11.3g
Annoskoko puolitettuna360g253kcal23.7g36.2g4.9g5.7g
Arvot/100g100g70kcal6.6g10.1g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=105226