Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g61g91kcal2.6g19.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%190g228kcal5.9g8.3g19g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g19g48kcal3.5g8.8g1.5g3.1g
Kananmuna kuoreton 52g74kcal6.5g0.2g5.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 398g907kcal75.7g0g67.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g2695kcal188.4g73.4g187g6.2g
Valittu annoskoko720g1348kcal94.2g36.7g93.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna360g674kcal47.1g18.4g46.8g1.6g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745