Sitruunamarengit

Aineet kulhoon ja vatkaa kovaksi vaahdoksi.

Vaahto on valmista, kun kipon voi kääntää ylösalaisin (omalla vastuulla).

Nostele pikkulusikalla pieniä nokareita leivinpaperille ja paista pari tuntia ~100 asteessa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkuainen (100g)570g240kcal55.9g8.6g0.6g0g
Sokeri 121g492kcal0g121.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton29g6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1475kcal112g260.4g1.2g0g
Valittu annoskoko720g737kcal56g130.2g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna360g369kcal28g65.1g0.3g0g
Arvot/100g100g102kcal7.8g18.1g0.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123859