Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 180g33kcal1g4.5g0.7g1.3g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g180g702kcal0g176.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g180g50kcal1.1g10.7g0.4g4.5g
Raparperi 180g61kcal1.2g9.9g0.2g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1691kcal6.6g403g2.6g16.6g
Valittu annoskoko720g846kcal3.3g201.5g1.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna360g423kcal1.7g100.8g0.7g4.2g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144731