-Jauhelihahapankaalipata-

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hapankaali Rainbow 30g250g63kcal3.3g10g0.8g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha250g415kcal47.5g0g25g0g
Keittojuurekset, Rainbow94g24kcal0.8g4.5g0.3g0g
Paprika punainen 100g29kcal0.9g4.5g0.4g1.9g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)6.9g19kcal0.6g1.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1110kcal106.6g42.2g55.6g4.4g
Valittu annoskoko720g555kcal53.3g21.1g27.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna360g278kcal26.7g10.6g13.9g1.1g
Arvot/100g100g77kcal7.4g2.9g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149479