Katin murupiirakka

Sekoita jauhot, sokeria, leivinjauhe ja 1 tl soodaa.

Sekoita joukkoon 250g sulatettua margariiniä.

Ota taikinasta jonkin verran erilliseen astiaan muruiksi pinnalle.

Sekoita lopputaikinaan muna ja piimä.

Levitä taikina pellille, päälle marjat ja marjojen päälle erikseen ottamasi taikina.

Paista 175 asteessa kunnes piirakka on kypsä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 218g747kcal22.2g152.4g2.6g7.6g
Sokeri 142g578kcal0g142.2g0g0g
Leivinjauhe 4.2g7.4kcal0.2g1.6g0g0g
Margariini, 60%, Rainbow105g576kcal0.9g0.9g62.8g0g
Kananmuna 50g(kpl)42g53kcal4.6g0.1g3.8g0g
Piimä, rasvaton (Valio)84g27kcal2.8g3.8g0g0g
Mustikka metsä- 126g55kcal0.6g8g0.8g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4085kcal62.6g618g140g23.4g
Valittu annoskoko720g2042kcal31.3g309g70g11.7g
Annoskoko puolitettuna360g1021kcal15.7g154.5g35g5.9g
Arvot/100g100g284kcal4.3g42.9g9.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=174105