Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 85g754kcal0g0g85.3g0g
Pellavansiemenöljy171g1535kcal0g0g170.5g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g85g68kcal0g0g7.7g0g
Viinietikka 379g78kcal0g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4870kcal0g3.8g527g0g
Valittu annoskoko720g2435kcal0g1.9g263.5g0g
Annoskoko puolitettuna360g1218kcal0g1g131.8g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180233