Juusto-porokeitto

Ruskista poronkäristys paketin ohjeen mukaan.

Kiehauta vesi ja lisää sinne peruna-sipulisekoitus, kasvikset sekä poro.

Leikkaa juusto viipaleiksi ja lisää ne, kun keitto kiehuu.

Sekoittele, kunnes juusto sulaa keittoon.

Tarjoa esimerkiksi ruisleivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 50g36kcal0.9g7.2g0.1g0.5g
Nopea poronkäristys (Pirkka), annos 240g120g156kcal24g0g7.2g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g125g313kcal23.7g0g27.5g0g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä100g68kcal3.1g12g0.7g3g
Vesi, vesijohtovesi 325g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g1145kcal103.4g38.4g71g7g
Valittu annoskoko720g572kcal51.7g19.2g35.5g3.5g
Annoskoko puolitettuna360g286kcal25.9g9.6g17.8g1.8g
Arvot/100g100g80kcal7.2g2.7g4.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=274049