Suklaamousse a la henna

Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 248g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Taloussuklaa, Fazer150g773kcal5.8g84g45g7.9g
Valkosuklaa panda, levy 130g60g335kcal5g33g20.4g0g
Vispikerma Flora 20%263g578kcal7.9g13.1g52.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g4077kcal99.2g261.6g286.6g15.8g
Valittu annoskoko720g2039kcal49.6g130.8g143.3g7.9g
Annoskoko puolitettuna360g1019kcal24.8g65.4g71.7g4g
Arvot/100g100g283kcal6.9g18.2g19.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286452