Lusikkakeksit

Sulata voi, jäähdytä hetki.

Lisää sokeri.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisokerin joukkoon.

Tee lusikan kokoisia keksejä.

Paista 200 asteessa n. 15min (kunnes kullanruskeita)

Jäähdytä, pistä väliin hilloa / marmeladia ja yhdistä kaksi keksiä.

Koristele tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Kaput
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g302g2203kcal3g3g241.4g0g
Sokeri 86g347kcal0g85.5g0g0g
Leivinjauhe 6.7g12kcal0.3g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 268g920kcal27.3g187.8g3.2g9.4g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g43kcal0g10.6g0g0g
Vadelmahillo (Pirkka)47g103kcal0.1g25g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1440g7257kcal61.4g628.8g489.4g20.4g
Valittu annoskoko720g3628kcal30.7g314.4g244.7g10.2g
Annoskoko puolitettuna360g1814kcal15.4g157.2g122.4g5.1g
Arvot/100g100g504kcal4.3g43.7g34g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315591